Στρατηγικές συμμαχίες εταιριών σε διεθνές και εθνικό επίπεδο - Κώνσταντος, Ιωάννης (2015)
Η διπλωματική αυτή εστιάσθηκε στο θέμα των στρατηγικών συμμαχιών εταιρειών σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Παρουσιάσθηκε ανάλυση της υπάρχουσας βιβλιογραφίας σε θέματα καθώς και των μεθόδων ανάλυσης στρατηγικών συμμαχιών. Στην μελέτη περίπτωσης πραγματοποιήθηκε μια ανάλυση πριν και μετά την εξαγορά ή την συγχώνευση για να αξιολογηθεί αν οι εταιρίες που προέβησαν σε αυτές τις επιλογές έπραξαν σωστά ή λανθασμένα.