Μοντελοποίηση συστήματος εποξειδικής ρητίνης με νανοσωλήνες άνθρακα σε διασπορά με σκοπό την εκτίμηση της ικανότητας τους για αποθήκευση ενέργειας - Κουφάκη, Αναστασία (2015)
Αποθήκευση ενέργειας σε σύνθετα υλικά με τη χρήση νανοτεχνολογίας