Υπολογισμός του βιοαερίου κατά την επεξεργασία στερεών απορριμμάτων - Σωτηράκη, Ιωάννα (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως κύριο θέμα τον Χ.Υ.Τ.Α Χίου και τον υπολογισμό της ποσότητας του βιοαερίου, που παράγεται σε αυτόν .