Binliometric analysis of articles published in the journal of the AMERICAN MATHEMATICAL SOCIETY from 1988 to 2002 - Στρουμπούλης, Μιχαήλ (2015)
Βιβλιομετρική ανάλυση των 445 δημοσιευμένων άρθρων στο Journal of the American Mathematical Society, για την περίοδο 1988 με 2002. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορείες που συλλέξαμε από το JAMS, με απώτερο σκοπό να απαντήσουμε σε διάφορα ερωτήματα όπως: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των δημοσιεύσεων του JAMS; Ποια είναι τα ατομικά χαρακτηριστικά των συντακτών και των υπόλοιπων μελών της συντακτικής επιτροπής; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των άρθρων; Ποιοι συγγραφείς έχουν τις περισσότερες δημοσιεύσεις στο JAMS; Ποια πανεπιστήμια και ποιες χώρες έχουν τις περισσότερες δημοσιεύσεις στο JAMS; Πόσο συχνά δημοσιεύουν γυναίκες συγγραφείς στο JAMS; Ποιος είναι ο βαθμός συνεργασίας των συγγραφέων, των χωρών και των γυναικών συγγραφέων;