Αξιολόγηση της επιχειρηματικής δυναμικής των ηλεκτρονικών υπηρεσιών νέφους (cloud) στην εφοδιαστική αλυσίδα - Σακκάς, Βίκτωρ (2015)
Στη διπλωματική εργασία γίνεται σύγκριση των τοπικών συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) και των συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων νέφους ώστε να διαπιστωθεί ποια από τις δύο εναλλακτικές είναι πιο αποδοτική για τις μμε στην εφοδιαστική αλυσίδα.