Μελέτη λειτουργίας εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα και τεχνική προσομοίωση του εμπορευματικού κέντρου Θριάσιου Πεδίου με το πρόγραμμα ARENA - Αναγνώστου, Αναστάσιος (2015)
Η εργασία αυτή στοχεύει στην μελέτη λειτουργίας των εμπορευματικών κέντρων, την κατασκευή ενός πρότυπου μοντέλου προσομοίωσης βασισμένο στο Θριάσιο πεδίο με το πρόγραμμα Arena. Η ανάπτυξη του μοντέλου επιτρέπει την διερεύνηση της συμπεριφοράς του συστήματος.Σκοπός της εργασίας είναι η διερεύνηση παραμέτρων που διαμορφώνουν την απόδοση και οδηγούν στην βελτιστοποίηση του όλου συστήματος. Μεταξύ των παραμέτρων αυτών περιλαμβάνονται η επάρκεια των προτεινόμενων εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και οι χρόνοι αναμονής των φορτίων στο σύστημα.