Οργάνωση των συγκοινωνιών στην Αθήνα και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις - Αγγελάκης, Νικόλαος (2015)
Περιγράφει τους τομείς που αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν την λειτουργία ενός συστήματος αστικών συγκοινωνιών, το σύστημα αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και κάνει μια συγκριτική ανάλυση των συστημάτων που υπάρχουν σε ορισμένες Ευρωπαϊκές πόλεις. Τελος εντοπίζει, κάνοντας μια SWOT ανάλυση τις δυνατότητες, τις αδυναμίες και τις προοπτικές βελτίωσης του συστήματος αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.