Μάρκετινγκ προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label): μελέτη περίπτωσης αλυσίδας Super Market Βερόπουλος - Βεργάκης, Δημήτρης (2015)
H παρούσα εργασία πραγματεύεται το ζήτημα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας των λιανεμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και των στοιχείων στρατηγικής μάρκετινγκ αυτών. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας του με την επωνυμία SPAR. Ειδικότερα, σκοπός αυτής της έρευνας είναι να διερευνηθούν οι απόψεις των καταναλωτών αναφορικά με τις αγοραστικές τους συνήθειες και τα κριτήρια επιλογής τους για τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ. Επίσης γίνεται μια προσπάθεια αξιολόγησης για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας γενικότερα, αλλά και ειδικά για αυτά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.