A cutting plane method for the team orienteering problem with pickups, deliveries, time windows and capacity constraints - Ταυλαρίδης - Γυπαράκης, Κωνσταντίνος (2015)
Ανάλυση της μεθόδου Cutting Plane για το Πρόβλημα του Ομαδικού Προσανατολισμού Παραλαβής και Παράδοσης Προϊόντων υπό τους περιορισμούς Χρονικών Παραθύρων και Συνολικού Φορτίου