Κλαδική ανάλυση της αλευροβιομηχανίας στην Ελλάδα - Κεχαγιά, Στεφανία (2015)
Ο σκοπός της εν λόγω διπλωματικής εργασίας είναι η χρηματοοικονομική ανάλυση των εισηγμένων εταιρειών του κλάδου της αλευροβιομηχανίας στην Ελλάδα. Η παρούσα εργασία, αναλύει και αξιολογεί τα οικονομικά στοιχεία των 11 μεγαλύτερων ελληνικών αλευροβιομηχανιών κατά τα έτη 2009-2013 και μέσα από συμπεράσματα και εκτιμήσεις δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα τόσο για την πορεία του κλάδου όσο και για τις προοπτικές του.