Information retrieval: the recommendation case - Πολυκάρπου, Ανδρέας (2015)
Συστήματα που προβλέπουν ποια προϊόντα θα αρέσουν στους πελάτες με βάση προηγούμενες αγορές τους. Μελέτη περίπτωσης η βάση ταινιών της Movielens