Η δικαιόχρηση ως ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα: συγκριτική µελέτη εταιριών που λειτουργούν με σύστημα δικαιόχρησης µε αντίστοιχες εταιρίες ιδίου μεγέθους που δεν έχουν σύστημα δικαιόχρησης. - Πολιτοπούλου, Γεωργία (2015)
Η δικαιόχρηση ως ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα: Συγκριτική µελέτη εταιριών που λειτουργούν με σύστημα δικαιόχρησης µε αντίστοιχες εταιρίες ιδίου μεγέθους που δεν έχουν σύστημα δικαιόχρησης.