Το leasing ως μέσο χρηματοδότησης επιχειρηματικών αναγκών: εφαρμογή σε συγκεκριμένο πρόβλημα του κατασκευαστικού κλάδου - Μήσιος, Αστέριος (2015)
Στην παρούσα διπλωματική αναλύεταιτο leasing ως μέσο χρηματοδότησης επιχειρηματικών αναγκών, εξετάζεται ο κλάδος των εταιριών χρηματοδοτικής μίσθωσης ο οποίος παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, συγκρίνεται η μέθοδος αυτή με άλλες κλασικές μεθόδους χρηματοδότησης και τέλος περιγράφεται η εφαρμογή του leasing σε πρόβλημα από τον κατασκευαστικό κλάδο