Οι αλλαγές στη διοίκηση την περίοδο της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα 1912-1943 - Καραγιάννη, Ελένη (2015)
Η ιταλική κατοχή στα Δωδεκάνησα χάραξε την ιστορία των Δωδεκανησίων. Η διοίκηση, η οργάνωση των υπηρεσιών κατά τη περίοδο της Ιταλοκρατίας 1912-1943 από τους Ιταλούς με τα κυριότερα έργα που εκτελέσθηκαν στην περίοδο αυτή αλλά και την οικονομική δραστηριότα, αφορούν το κύριο θέμα της εργασίας αυτής.