Το Μακεδονικό ζήτημα (1991-1995) και η παρουσίαση της στάσης της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και των ΜΜΕ - Κωτσάλα, Δήμητρα - Παναγιώτης (2015)
Η εν λόγω πτυχιακή εργασία πραγματεύεται το Μακεδονικό ζήτημα κατά την περίοδο 1991-95 και αναλύει τη γενικότερη στάσητης επίσημης ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και των ελληνικών ΜΜΕ απέναντι στοσυγκεκριμένο ζήτημα. Έχοντας παραθέσει τις εξελίξεις στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής εώς και τη σύγχρονη εποχή, κατέστη σαφές πως η εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης για τις εμπλεκόμενες πλευρές θεωρείται δύσκολο ίσως και αδύνατο.