Πτυχές και προβλήματα της βασιλικής αρχιτεκτονικής και δυναστικής χρονολόγησης του Μέσου Βασιλείου: μια διεπιστημονική προσέγγιση - Αντωνιάδου, Χριστίνα (2015)
Η πτυχιακή έχει θέμα σε πρώτο πλάνο τη Βασιλική αρχιτεκτονική έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά από το Παλαιό Βασίλειο και τη Πρώτη Ενδιάμεση Περίοδο. Το δεύτερο κομμάτι ασχολείται με τη χρονολόγηση των Δυναστειών της περιόδου με βάση αρχαιομετρικές έρευνες