Το ιστορικό και οι εξελίξεις της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα - Πρινιανάκη, Μαρία - Αντώνιος (2015)
Η εργασία αυτή πραγματεύεται την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Αναφέρονται αναλυτικά όλα τα ιστορικά γεγονότα και οι εξελίξεις της ένωσης.