Αρχαιολογική τοπογραφία του νομού Αχαΐας - Μπουσμάδη, Παναγιώτα - Κωνσταντίνος (2015)
Η παρούσα μελέτη αφορά την αρχαιολογική τοπογραφία του νομού Αχαΐας με παράλληλη αναφορά της ιστορίας της κάθε πόλης.