Η εξέλιξη της ευρωπαϊκής πολιτικής άμυνας και ασφάλειας : προβλήματα και προοπτικές - Προβιάς, Κωνσταντίνος - Αλέξανδρος (2015)
Εξέλιξη της ΕΠΑΑ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι προοπτικές της για το μέλλον