Μειονότητες και ασφάλεια στην περιοχή του Καυκάσου: ο ρόλος του ελληνικού κράτους - Μπουγά, Μαρία - Χρήστος (2015)
Περιγραφή πολιτικών και γεωγραφικών στοιχείων για τις περιοχές του Καυκάσου.πρόσφατα γεγονότα του πολέμου της Γεωργίας.