Μελέτη για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού λεξικού για μετανάστες ελληνικά-αγγλικά-ελληνικά - Στέφου, Βασιλική (2015)
Δημιουργία ενός ηλεκτρονικού λεξικού για μετανάστες με λήμματα σε ελληνικά-αγγλικά- ελληνικά που αποσκοπεί στην ταχύτερη και ευχερέστερη ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις τους.