Διδασκαλία της Τουρκικής σε Έλληνες φοιτητές/-τριες: μια μελέτη περίπτωσης: Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών - Βενετσάνου, Αγγελική (2015)
Η πτυχιακή αυτή εργασία ασχολείται με τη διδασκαλία εκμάθηση των τουρκικών στο τμήμα μεσογειακών σπουδών και οι απόψεις που διατυπώνονται προέρχονται από τη σκοπία των ίδιων των φοιτητών του τμήματος αλλά και από τους διδάσκοντες