Η κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τους Σταυροφόρους και η ανακατάληψή της από τον Σαλαντίν και τους μουσουλμάνους - Λαχανάς, Γεώργιος (2015)
Η παρούσα εργασία εξετάζει την πορεία των Σταυροφόρων μέχρι την κατάληψη της Ιερουσαλήμ 1099 και την κατάληψη της ιερής πόλης από τους Μουσουλμάνους το 1187.