Οι Ελληνοτουρκικές διαφορες στο Αιγαίο και οι τρόποι επίλυσής τους - Τσίτα, Ειρήνη (2015)
Το σύγγραμμα παρουσιαζει αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ιδιαιτερα τις διαφορές που υπάρχουν στην περιοχή τυο Αιγαίου και προτείνει τρόπους επίλυσής τους