Η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας και η νέα προοπτική της ελληνικής μειονότητας - Κωστής, Νικόλαος - Μιχαήλ (2015)
Η παρουσα εργασια πραγματευεται τη δυναμικη της σχεσης τησ ελληνικης μειονοτητας στην Πολη, Ιμβρο,Τενεδο στο πλαισιο της διαδικασίας ενταξης της Τουρκιας στην Ε.Ε.