Νομιμοποίηση και θεοποίηση του φαραώ κατά την 18η, 19η και 20η δυναστεία - Betancourt, Jose Javier Perez (2015)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία επιχείρησα να αναλύσω τους τρόπους της διαδικασίας της νομιμοποίησης και θεοποίησης του φαραώ δίνοντας έμφαση στην θεοποίηση εν ζωή του βασιλιά , χρησιμοποιώντας μια σύγκριση της βασιλείας των φαραώ.