Η πορνεία στην αγγειογραφία της Αρχαϊκής και Κλασικής περιόδου - Κοκκίνου, Άννα-Χρυσοβαλάντου (2015)
Η παρούσα έρευνα δεν αποσκοπεί σε μια απλή παρουσίασητης πορνείας στην Αρχαία Ελλάδα αλλά αποτελεί κυρίως μία εικονογραφική μελέτη τηςαρχαίας ελληνικής πορνείας στις αγγειογραφικές παραστάσεις της Αρχαϊκής και Κλασικήςπεριόδου.