Σχεδιασμοί Κρησαρίσματος με τη βοήθεια Ορθογώνιων Σχηματισμών - Μπέγκας, Κωνσταντίνος - Θεμιστοκλής (2015)
Η διατριβή πραγματεύεται την αναζήτηση των στατιστικά σημαντικών παραγόντων απο ένα πείραμα με τη βοήθεια των πινάκων Hadamard. Περιγράφονται αναλυτικά οι πίνακες Hadamard και η λειτουργία τους καθως επίσης και όλες οι γνωστές προβολές των πινάκων. Τέλος με προσομοιωμένα δεδομένα γίνεται προσπάθεια να δωθεί μια ευληπτη εφαρμογή του Κρησαρίσματος (screening).