ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ - ΣΠΥΡΙΛΙΩΤΗ, ΑΘΗΝΑ (2015)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΣΕ 5 ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SPSS ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΥΠΟΣΥΝΟΛΩΝ.