Ευστάθεια μη γραμμικών διαφορικών συστημάτων και εφαρμογές - Μάρκου, Γεώργιος - Βασίλειος (2015)
Ομογενή γραμμικά συστήματα με σταθερούς συντελεστές, ευστάθεια και σχεδόν γραμμικά συστήματα, η άμεση μέθοδος του Liapunov