Αμέλεια : Nομική - Στατιστική Προσέγγιση στις περιπτώσεις 1) ιατρικών λαθών 2) εργατικών ατυχημάτων 3) αυτοκινητιστικών ατυχημάτων - Καλτσάς, Δημήτριος Χρήστος (2015)
Μία νομική και στατιστική προσέγγιση στις περιπτώσεις χρηματικής ικανοποίησης λόγω ψυχικής οδύνης στις περιπτώσεις εργατικών, ιατρικών και αυτοκινητικών ατυχημάτων.