Μελέτη κοινωνικοοικονομικών χαρακτηριστικών και επίδοσης φοιτητών της Σ.Θ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου - Κόδρου, Πανδώρα (2015)
Μελέτη κοινωνικοοικονομικών χαρακτηριστικών και επίδοσης φοιτητών της Σ.Θ.Ε. κατά το έτος 2006-2007.