Εισαγωγή στην ποιοτική θεωρία διαφορικών εξισώσεων - Τασιούδης, Οδυσσέας (2015)
Εισαγωγή στα γραμμικά συστήματα διαφορικών εξισώσεων,παρουσίαση της ποιοτικής θεωρίας,αρχή της γραμμικοποίησησς,μέθοδος Liapunov