Γραφήματα επέκτασης και γραφήματα Ramanujan - Δημάκου, Κωνσταντινα (2015)
Βασική θεωρία των φασμάτων των γραφημάτων και αποτελέσματα που συνδέουν τις φασματικές ιδιότητες με τις συνδυαστικές του ιδιότητες.Απόδειξη του θεωρήματος Αlon-Boppana και απ' αυτό έχουμε ότι τα καλύτερα γραφήματα είναι τα Ramanujan.