Επιλογή χαρτοφυλακίου με χρήση μεθόδων της στοχαστικής θεωρίας ελέγχου - Βασιλειάδης, Κωνσταντίνος - Ιωάννης (2015)
Χρήση της μεθόδου του δυναμικού προγραμματισμού (Hamilton Jacobi Bellman ) και της μεθόδου με χρήση martingales για τον υπολογισμό βέλτιστου χαρτοφυλακίου, επένδυσης και κατανάλωσης.