Μελέτη διαφόρων προβλημάτων βελτιστοποίησης στοχαστικών μοντέλων - Χάλαρης, Εμμανουήλ (2015)
Στην παρούσα εργασία μελετώνται προβλήματα βελτιστοποίησης στοχαστικών μοντέλων, με σκοπό την εύρεση μίας βέλτιστη πολιτικής η οποία ελαχιστοποιεί το μέσο αναμενόμενο ολικό κόστος.