Εισαγωγή στις άλγεβρες Banach - Τσιάκαλου, Μαρία Ελένη (2015)
Στην εργασία αυτή μελετάμε τη βασική θεωρία των αλγεβρών Banach με σκοπό να καταλλήξουμε ότι κάθε άλγεβρα Banach με μονάδα εμφυτεύεται στην άλγεβρα των μιγαδικών συνεχών συναρτήσεων σε ένα συμπαγή χώρο.