Mysql και εφαρμογή σε βιβλιοθήκη - Βράκας, Νίκος (2015)
Εισαγωγή στις βάσεις δεδομένων και μικρή αναδρομή στην πορεία δημιουργίας τους. πλεονεκτήματα και λόγοι δημιουργίας τους. παρουσίαση βασικών εννοιών και εφαρμογή αυτών για την δημιουργία συστήματος διαχείρισης δανειστικής βιβλιοθήκης