Το φασματικό θεώρημα - Καλογήρου, Μαριάννα (2015)
Σε αυτή τη πτυχιακή εργασία παρουσιάζουμε τη φασματική θεωρία σε χώρους Hilbert με έμφαση στη θεωρία Fredholm.Επίσης κατασκευάζουμε το φασματικό ολοκλήρωμα και παρουσιάζουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε η παρουσίαση να είναι αυτόνομη.