Παραγοντοποίηση Weiner-Hopf - Κοντογιώργη, Διονυσία (2015)
Η πτυχιακή αναφέρεται στην παραγοντοποίηση Weiner-Hopf που αποτελεί βασικό εργαλείο για τυχαίους περιπάτους προκειμένου να κυθούν σημαντικά προβλήματα οικονομίας.