Ομάδες ισομετριών και γεωμετρία στο Rn - Λαμπρούσης, Γεώργιος (2015)
Αναλύονται οι έννοιες, οι ιδιότητες και ταξινόμηση των ισομετριών, των ομοπαραλληλικών μετασχηματισμών, των ομοιοτήτων και των διαστολών και γίνεται μια εκτενής αναφορά στις ομάδες,τις υποομάδες και το κέντρο ομοιοθεσίας του κύκλου.