Η επιρροη του κράτους στο στιγματισμό κοινωνικών ομάδων (νέοι) - Πυλαρινού, Ζαχαρούλα (2015)
H επιρροή του κράτους στο στιγματισμό κοινωνικών ομάδων. Η ομάδα που μελετάται στην παρούσα πτυχιακή είναι οι νέοι κρατούμενοι στις Ελληνικές φυλακές κατά το έτος 2001.