Η διαχείριση του καθημερινού και βιογραφικού χρόνου σε κατάσταση μακροχρόνιου εγκλεισμού - Κουνδουράκη, Σταυρούλα (2015)
Η ζωή και ο χρόνος που κυλάει μέσα στη φυλακή επιφέρει αρνητικές συνέπειες στους κρατούμενους. Τις αρνητικές αυτές συνέπειες προσπαθούν να μειώσουν οι κρατούμενοι μέσα από τη δημιουργία προσωπικού χρόνου. Χρόνου δηλαδή, στη διάρκεια του οποίου διεκδικούν το δικαίωμα να χρονορυθμίζουν αυτόνομα τις καθημερινές τους δραστηριότητες, εγκαθιδρύοντας μια «προσωπική οικονομία δράσης».