Ελληνικά Μ.Μ.Ε. και η επιρροή τους στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης για την ευρωπαϊκή θεσμική ολοκλήρωση (Ευρωπαϊκό Σύνταγμα): επικοινωνιακές στρατηγικές για τον συγκεκριμένο σκοπό - Μαραβέγιας, Σπυρίδων - Γεράσιμος (2015)
Η πτυχιακή εργασία περιλαμβάνει τις διεργασίες των Ευρωπαϊκών οργάνων και την κατάληξητης συμφωνίας για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Επίσης αναδεικνύει τον τρόπο που το απέδωσαν τα ελληνικά Μ.Μ.Ε στην κοινή γνώμη.