Αξίες φοιτητών - Πανταζοπούλου, Βενετία (2015)
Το θέμα της παρούσας ερευνητικής εργασίας είναι οι κοινωνικές αξίες των φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου των τμημάτων της Μυτιλήνης.Η έρευνα είναι ποιοτική, το ερευνητικό εργαελίο είναι η δομημένη συνέντευξη και το δείγμα είναι 17 συνεντευξεις.Το θέμα της παρούσας ερευνητικής εργασίας είναι οι κοινωνικές αξίες των φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου των τμημάτων της Μυτιλήνης.