Βιογραφικές ρήξεις μεταναστριών από την Αλβανία με απασχόληση στην οικιακή εργασία στην Ελλάδα - Δαμιάνοβιτς, Βασιλική (2015)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία ασχολείται με μετανάστριες από την Αλβανία οι οποίες απασχολούνται με την οικιακή εργασία στην Ελλάδα. Προσπαθούν να διερευνυθούν οι βιογραφικές ρήξεις και η τρώτοτητα που έχει υποστεί η ταυτότητα τους λόγω της μετανάστευσης αλλά και λόγω της απάσχολησης τους με την οικιακή εργασία. Περιλαμβάνονται συνεντεύξεις Αλβανίδων μεταναστριών οι οποίες μιλούν για την προσωπική τους εμπειρία.