Η ρήξη Τίτο-Στάλιν και ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας - Κουτσόπουλος, Φώτης Ι. (2015)
Η ρήξη Τίτο-Στάλιν και ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας --- Σε ποιόν βαθμό η ρήξη Τίτο-Στάλιν εντός του Ινφόρμ Μπιρό (Κομινφόρμ) επηρέασε την ήττα του ΔΣΕ.