Θρησκεία και επιστήμη: μια αντιπαραβολή - Νικομάνης, Γεράσιμος (2015)
Αντιμετώπιση της θρησκείας και της επιστήμης ως ιδιαίτερους τρόπους δόμησης και γνώσης του κόσμου και διερεύνηση των ομοιοτήτων, των διαφορών και των μεταξύ τους ορίων.