Η επιθετικότητα στην παιδική ηλικία και ο ρόλος της οικογένειας - Μήτρου, Εμμανουέλα (2015)
Σε αυτή την πτυχιακή εργασία θα μας απασχολήσει το θέμα της επιθετικής συμπεριφοράς των παιδιών σε συνδυασμό με τον παράγοντα οικογένεια. Η κατανόηση αυτού του συχνού και πολυσήμαντου κοινωνικού φαινομένου, η επεξήγηση των λόγων για τους οποίους ένα παιδί μπορεί να παρουσιάσει επιθετικότητα και οι εισηγήσεις για παραγωγικότερη προσέγγιση προς τα παιδιά.