Η ένταξη των νηπίων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα ελληνικά νηπιαγωγεία - Παπαλέξη, Στέλλα (2015)
Η πτυχιακή μου εγασία αναφέρεται στον ορισμό της ειδικής αγωγής, στην πορεία της μέχρι σήμερα και αποσαφηνίζονται οι όροι ένταξη και ενσωμάτωση.Στη συνέχεια γίνεται λόγος για την πρώιμη παρέμβαση και το ρόλο της. Παρουσιάζεται το νηπιαγωγείο ως βαθμίδα ένταξης και συνεκπαίδευσης όπου αναλύονται οι τύποι ενσωμάτωσης,οι μορφές ένταξης, όπως και οι παράγοντες που επηρεάζουν την ένταξη.